Rotorbladen nu ook in metaaldetecteerbaar Foodgrade siliconenrubber
VDL Industrial Products heeft naast de in de afgelopen jaren geïntroduceerde MD sluis, ook de bestaande HT sluizenreeks verder doorontwikkeld. Vanaf heden bieden wij de HT serie ook aan met rotorbladen uit blauwe siliconenrubber.

Rotorbladen nu ook in metaaldetecteerbaar Foodgrade siliconenrubber

14 November 2017

Het materiaal van deze rotorbladen bestaat uit een metaaldetecteerbaar siliconenrubber, volgens FDA en EC193 norm getest en geschikt voor contact met voedingsmiddelen.
Toepassing van deze bladen in uw proces, biedt, naast de voedingsmiddelgeschiktheid, het voordeel dat eventuele siliconen partikels die bijvoorbeeld door slijtage van de bladen in het proces geraken, gemakkelijk opgespoord en dus uit de procesgang verwijderd kunnen worden.
Deze nieuwe rotorbladen zijn leverbaar voor zowel  de HT250/350 als ook voor de HT250S/350S en uitwisselbaar met de bestaande Vulkolan en nylon bladen.

Ook in uw situatie interessant? Neem dan contact op met één van onze verkopers via sales@vdlindustrialproducts.com. Zij staan graag voor u klaar voor verdere informatie of indien u een offerte wenst.

Contact 

Back to overview