Print pagina

Trilapparatuur

triltransporteur        

De VDL Groep is reeds vele jaren een toonaangevend fabrikant van trilapparatuur, welke voor verschillende doeleinden worden ingezet. Wij ontwerpen en produceren diverse typen onbalans triltafels / trilgoten / buistrillerstrilzeven ten behoeve van vele industriële toepassingen.   

triltafel

triltafel

triltafel

Kenmerken trilapparatuur

Leverbaar in diverse uitvoeringen
Verkrijgbaar in RVS of stalen uitvoering
Optioneel verkrijgbaar in ATEX uitvoering
Hoogwaardige standaard afwerking
Leverbaar in mobiele uitvoering
Eenvoudig te reinigen

De triltransporteurs kunnen transporteren, spreiden, zeven, doseren, sorteren op afmeting, ontwateren, richten/oriënteren en ontvetten. Een combinatie van deze functies is ook mogelijk. VDL Industrial Products is onder meer actief in de recycling, veevoederindustrie, milieutechniek, chemie en food met deze trilapparatuur.  

Programma triltafels

Het programma bestaat uit de volgende soorten trilapparatuur:
Indirect aangedreven bladveren trillers
Direct aangedreven trillers
Elektromagnetisch direct aangedreven trillers
Indirect aangedreven elektromagnetische trillers

De triltafels worden volgens een hygiënisch concept in 3D ontworpen en volledig in eigen huis gebouwd, en getest. De trilpan kan worden uitgevoerd in gepolijst materiaal, rigidized, wedge wire, gaas, perforatie, teflon coating, richtsporen en combinaties van deze mogelijkheden.

Test mogelijkheden

In onze fabriek hebben we voor testdoeleinden een proefopstelling, wat ons de mogelijkheid biedt om uw product te testen op de trilapparatuur. Zo kunnen we de beste oplossing voor u vinden.