Print pagina

Explosiebeveiliging

Dé specialist op het gebied van explosiebeveiliging is VDL Industrial Products. Wij adviseren u graag over breekplaten, explosie onderdrukking (suppression), vonkendetectie, vlammenloze drukontlasting, snelsluitende schuiven, CO detectie etc. Als exclusieve vertegenwoordiging van Atex Explosionsschutz GmbH in de Benelux beschikken wij over unieke oplossingen zoals het HWIS heet water onderdrukkingssysteem en het geavanceerde PXD drukdetectiesysteem welke u behoedt voor valse activaties. Voor bedrijven die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan hebben wij sanitaire aansluitingen. Niet voor niets zijn deze producten daarom wereldwijd bij internationaal bekende bedrijven terug te vinden.

Als het om beveiligen van industriële processen gaat, gaat het ook over de veiligheid van mensen en organisaties. Dat bepaalt in hoge mate ons denken en handelen. Omdat geen systeem gelijk is leveren wij vrijwel altijd maatwerk. Daarbij kiezen we voor gecertificeerde, grondig gekeurde producten. VDL Industrial Products bouwt en vertrouwt uitsluitend op gerenommeerde bedrijven, op partners die wereldwijd actief zijn en die hun brede kennis en ervaring met ons inzetten voor uw organisatie.

VDL Industrial Products is lid van de European Safety Management Group (ESMG) waar kennis en ervaringen worden uitgewisseld met bedrijven en hun medewerkers uit de sector proces- veiligheid en explosiebeveiliging.

 

 
  Onderdrukking    Ontkoppeling

  

Drukontlasting

Onderdrukking

Ontkoppeling

Preventie systemen