Print pagina

VDL Industrial Products

Alleen het beste is goed genoeg  voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking met ons bedrijf, waarbij een hoge kwaliteit van advies, producten en service voorop staat. Omdat u waarde hecht aan betrouwbare kwaliteit, of het nu om brand- en explosie-beveiliging van industriële processen gaat, of om componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling. U weet als geen ander dat die kwaliteit loont. Een langere levensduur en minder, eenvoudiger onderhoud draagt concreet bij aan het rendement van uw onderneming.

                

VDL Industrial Products heeft haar wortels in twee werelden. We zijn al decennia een vooraanstaand adviseur voor, en producent/ leverancier van componenten voor o.a. transport- en afzuiginstallaties en de verwerking van bulkgoederen. Een deel van deze componenten is in eigen huis ontwikkeld. We wijzen in het bijzonder op de roterende doorvalsluizen, die een begrip zijn in tal van bedrijfstakken.

Tevens bieden we een compleet programma systemen en componenten voor brand- en explosiebeveiliging van industriële processen. Ook op dit terrein heeft de combinatie van professionele advisering en producten met een uitstekende prijs/ kwaliteit-verhouding al geruime tijd haar waarde bewezen.

Componenten voor totaaloplossingen
Onze grote kracht ligt in het ontwikkelen en aanbieden van componenten voor totaaloplossingen. Opdrachtgevers herkennen in onze adviseurs deskundige partners. Zij zetten hun kennis en ervaring in om optimale, haalbare oplossingen te creëren. Dat loopt van een objectief advies over mogelijkheden en wenselijkheden tot productie en installatie volgens afspraak. En natuurlijk een snelle service die gericht is op de voortgang van uw productieproces. Inderdaad, VDL Industrial Products ontwikkelt zich tot een one-stop-shop die op alle niveaus kwaliteit voorop stelt. Dat betekent de zekerheid en het gemak van één aanspreekpunt. 

            

Sterk in advies
Een goede installatie begint met een goed advies. De engineers van VDL Industrial Products bewijzen in de praktijk dat ze de eisen en wensen van installateurs en eindgebruikers uitstekend kunnen vertalen in praktische oplossingen. Oplossingen waarin de hoge kwaliteit van materialen en onderdelen beslissend is. Daarmee is duurzaamheid gewaarborgd. Omdat daarnaast gestuurd wordt op eenvoud van onderhoud, bent u er zeker van dat onze oplossingen bijdragen aan het rendement van uw organisatie.

Brochure VDL Industrial Products:
Nederlands
Engels
Duits
Frans

Corporate brochure VDL Groep: 
Nederlands  
Engels 
Duits 
Frans

Meer informatie over de:
VDL-zusterbedrijven